Matematik

f(x)=7??????

17. juni 2012 af TS1969 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Opgaven lyder:

f(x)=7

Hvad gør jeg??? Forstår ikke en meter af, hvad, hvor og hvordan jeg skal finde ud af denne opgave :o(


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2012 af nielsenHTX

du skal finde den x-værdi hvor din funktion er 7.

(skal det være mere præcist må du skrive hele din opgave)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. juni 2012 af mette48 (Slettet)

f(x)=7 er en vandret linie gennem 7 på y-aksen

laver du et "sildeben" kan du sætte x til alle mulige værdier, det tilsvaretne y vil altid være 7


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2012 af SuneChr

# 0  Der må stå noget mere i opgaveteksten?   Er f(x) en konstant funktion, som # 2 er inde på? Hvad skal der gøres ved  f(x) = 7 ?

Har du kun givet den mangelfulde opgave ligesom i

  https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=880814#880835      ? 


Skriv et svar til: f(x)=7??????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.