Fysik

hjælp min søster...

03. september 2005 af Freud (Slettet)
jeg skal beregne spændingen V:

Dc= 10 V
R1= 20k
R2=15k
R3=30k

Hun har gjort det på følgende måde:

I= 10V/20k+15k+30k=10v/65k=2/3kv
V=2/3kv*65k=43,3V

er det rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2005 af Epsilon (Slettet)

Hvilket spændingsfald skal beregnes? Over én af resistorerne (modstandene) eller en kobling af dem? Kort sagt: nærmere oplysninger om kredsløbet ønskes. Supplér med et link til en skitse af kredsløbet, hvis muligt.

//Epsilon

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2005 af gorilla (Slettet)

jeg har læst din profil og regnet mig frem til at du burde være god til fysik... derfor vil jeg spørge dig om du ikke gider at rette nogle af mine fysikopgaver som jeg evtuelt må sende på din mail....? PLEASE

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2005 af gorilla (Slettet)

det var altså til Epsilon!

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2005 af Epsilon (Slettet)

#2,3: Tak for tilliden, men jeg agter ikke at gennemrette folks opgaver fra ende til anden; det må være lærernes arbejde. Du kan eventuelt poste et indlæg herinde med de opgaver, hvortil du måtte have konkrete spørgsmål. Så skal vi gerne bidrage med kommentarer dertil.

I øvrigt virker 'please' for mig at se patetisk. Det øger i hvert fald ikke folks chancer for at få ordentlig vejledning.

//Epsilon

Svar #5
03. september 2005 af Freud (Slettet)

=> Epsilon...Jeg ved ikke hvordan man linker noget..!

Svar #6
03. september 2005 af Freud (Slettet)

#5) ... Da det ikke er fra internettet, ved jeg ikke hvordan det skal gøres...

Brugbart svar (0)

Svar #7
03. september 2005 af Mads123 (Slettet)

Lav en tegning i paint og gem det som en jpg fil. Gå da ind på www.imageshack.us og upload den der :)

Skriv et svar til: hjælp min søster...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.