Fysik

Fotosyntesen og minimumsloven

18. juni 2012 af Unknownx (Slettet)

Hvad er fotosyntesen og minimumsloven?

Hvad kan man sige omgødningsstoffer og lerpartikler i jorden?

Hvilke forsøg kan man lave til disse?!?!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2012 af DuenJones (Slettet)

Fotosyntese = er det når planten laver Ilt/O2  - 6 CO2 + 6 H2O + lysenergi = C6H12O6 + 6 O2

                                                       CO2 fra luften - H2O fra jorden - Lysenergi fra solen = Kulhydrat/Glukose og Ilt/O2

 

Minimumsloven = Minimumsloven betyder, at hvis en plante F.eks. skal bruge lige meget Natrium, Ilt/O2 og CO2. Hvis der er halvt så meget Natrium som CO2 og Ilt/O2, så siger minimumsloven at plantes vækst er hæmmet af den reagens, som findes i den midste mængde.

Generalt = Stoffet der er mindst af sætter grænsen for plantens vækst. :)


Skriv et svar til: Fotosyntesen og minimumsloven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.