Matematik

Bevis for 1+ry = 1+rx^a

20. juni 2012 af DrLecter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kære bruger på studieportalen.

jeg sidder og slås lidt med beviset for 1+ry=1+rxa

jeg vedhæfter et kort word dokument, med de noter jeg har.

jeg er gået i stå der hvor man tage springet fra at sige f((1+rx)*x)=(1+rx)^a*f(x) er lig med (1+rx)^a=1+ry

håber der er en som er skap til mat der lige kan hjælpe mig på vej til at forstå det :).

 

mvh kristian


Svar #1
20. juni 2012 af DrLecter (Slettet)

den vill ikke godtage mit word-doc :(. tror det er fordi det er en konverteret fil fra Ti-interactive.

håber der er en der kan besvare mit indlæg alligevel.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2012 af mathon

                    det er nu
                                                    1+ry = (1+rx)a


Svar #3
21. juni 2012 af DrLecter (Slettet)

Mathon, ville du evt forsøge at besvare mit spørgsmål, eller vill du bare pointere at jeg havde glemt en parents?

 

mvh kristian


Skriv et svar til: Bevis for 1+ry = 1+rx^a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.