Fysik

a(t) = v'(t)

06. juli 2012 af asddsaf (Slettet)

a(t) = v'(t) 

hvis man skal gå den anden vej, hvad gør man så? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. juli 2012 af mathon

      v(t) = ∫ a(t)dt


Svar #2
06. juli 2012 af asddsaf (Slettet)

Ja, så havde jeg også ret :) Tak. 

Kan du sige noget om en konstant hastighed forresten? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. juli 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Der er a = 0 og så er: V = ∫0 dt = V0 (konstant)

Desuden er S = ∫ V0 dt = V0 t + S0

Som også kan findes fra det normale udtryk med a = 0

S(t) = 1/2 a t^2 + V0 t + S0


Svar #4
06. juli 2012 af asddsaf (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: a(t) = v'(t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.