Matematik

Matematiske fagord.

19. juli 2012 af anonym000

Hej

I divisionen 12:3=4 er 3 divisor, mens 12 er dividend og 4 er kvotienten.

Er der nogen som kan opstille følgende model med multiplikation, addition og substrahtion? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. juli 2012 af Andersen11 (Slettet)

I multiplikationen a·b = c kaldes a og b faktorer, mens resultatet c kaldes produktet.

I additionen a+b = c, kaldes a og b addender, mens resultatet c kaldes summen.

I subtraktionen a-b = c kaldes a minuenden, b subtrahenden, mens resultatet c kaldes differensen.


Svar #2
19. juli 2012 af anonym000

Okay, tak.

Det her skal bare læres!

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juli 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det plejede at være noget, man lærte i de små klasser.


Svar #4
19. juli 2012 af anonym000

#3

Ikke fra den årgang jeg kommer fra :)

Der er hellere ikke nogen som kan det her i klassen og vi har mat på A :D..

Men det er jo bare ord, det kan hurtigt læres. 

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. juli 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det er jo så beklageligt, at du ikke er blevet undervist i de grundlæggende begreber (eller ikke har nogen erindring om det). Det er i øvrigt ting, som du selv burde være i stand til at slå op (læs: google dig frem til).


Skriv et svar til: Matematiske fagord.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.