Matematik

Matematik opgave

27. juli 2012 af 123matematik123

Hej :D

Jeg sidder med matematik opgave, som jeg har svært ved.

En linje L har ligningen y=2x-7

a. undersøg om punkterne A(-3,-12) og B(100,193) ligger på L

b. bestem andenkoordinaten til det punkt på L der har førstekoordinat 10

c. bestem førstekoordinaten til det punkt på L der har andenkoordinat 10


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. juli 2012 af SuneChr

a)   Undersøg, om

      - 12  =  2·(- 3) - 7      og     193  =  2·100 - 7

b)       y  =  2·10 - 7

c)     10  =  2·x - 7


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.