Studievalg og videregående studie

Har stadig ikke fået mit brev?

01. august 2012 af Kash-mir (Slettet)

Nu er der gået 3 dage siden folk begyndte at få breve og jeg har stadig ikke fået det. Jeg er helt overbevist om at det her ville være være den sidste dag at det ville komme hvis det ville komme overhovedet. 

 Så nu tror jeg der er sket en fejl pga. postvæsenet er under så meget stress for tiden. 

Jeg har søgt ind på RUC på samfundsvidenskab international. Jeg havde en standby plads fra sidste år, og jeg har ringet og spurgte dem igår om jeg var optaget hvilket jeg var så der gik ikke noget galt med ansøgningen hvilket jeg var lidt nervøs for.

Problemet er at jeg stadig skal bruge informationen fra brevet jeg skal modtage for at lige gøre det klart at jeg ønsker at begynde. Jeg aner ikke hvor lang tid jeg har men jeg har ihvertfald nok nogle dage endnu. Jeg synes bare det er ****** frustrerende !! Postævsenet kan ikke hjælpe mig, har ringet til dem og spurgt.

Jeg ringer selvfølgelig til RUC imorgen og hører om der er andet at gøre, men er der andre derude der har oplevet at det tager så lang tid og hvad gjorde i?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. august 2012 af Magnacat (Slettet)

Ja jeg har heller ikke fået mit brev, og fik en studievejleder til at sende et nyt, for det må være gået tabt på dette tidspunkt så. Hun tjekkede desuden også om de havde fået brevet retur, hvis man har klokket i sin egen adresse. 

 

Ps. nej postvæsnet kan da ikke gøre noget? Der skal du som du selv er inde på, ja ringe til uddannelsesstedet. 


Skriv et svar til: Har stadig ikke fået mit brev?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.