Historie

tendens?

23. august 2012 af line112 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

jeg er igang med en opgave, men er lidt i tvivl. 

jeg har fået en tekst, hvor jeg skal finde positive og negative tendenser om forfatteren. jeg skal lige være sikker på om følgende sætninger er tendenser om forfatteren.

 

1. Den overhængende Fare gjorde ham ung igen    = positiv

2. Kongen viste sig, som en mand, der var større end ulykken = positiv

3. han tillod at samle hele sin styrke igen = positiv

4. Den gamle kongen rejste sig snart igen efter faldet , og opfodrede andre til, at gøre deres pligt.= positiv

 

En tendens er det ikke, når forfatteren beskriver personen?

 

på forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. august 2012 af exatb

Tendens er når man gentagne gange fremstiller en person eller begivenhed på en bestemt måde, fordi man ønsker læseren skal få et bestemt indtryk, enten positivt eller negativt.


Skriv et svar til: tendens?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.