Fysik

Enheder, er dette rigtigt?

26. august 2012 af mimok (Slettet)

Jeg har 4,0 L vand, og det skal omregnes til kg.

m_vand=V_vand/(1 L/kg)=4,0L/(1 L/kg)=4,0kg


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. august 2012 af mathon

 

                  m = V·ρ

                  m = (4 L)·(1 kg/L) = 4 kg


Svar #2
26. august 2012 af mimok (Slettet)

Mange tak!

og hvilken af disse er rigtige:

ΔE=m·c·ΔT eller E=m·c·ΔT


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Formlen udtrykker den energi, der skal tilføres for at opvarme et legeme med en temperaturændring ΔT . Om man kalder denne energi E eller ΔE er sådan set underordnet, så længe man gør sig klart, hvad symbolerne repræsenterer.


Skriv et svar til: Enheder, er dette rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.