Matematik

Value Financing Rule (Omskrivning)

28. august 2012 af Sendai (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Vi ved at: D = (Target D/VL) * VL

Samt: VL = (FCF + D * rd * T)/(RAssets-g)

Dette kan omskrives til:

VL = ((FCF/(RAsset-g))/(((1-((r*T*(Target D/VL)/(RAssets-g)))

Det jeg umiddelbart har svært ved at gennemskue er, hvordan nævneren er fremkommet.

Jeg håber, at paranteserne er sat korrekt :).

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Indsæst udtrykket for D i udtrykket for VL of isoler VL . Jeg går ud fra at (Target D/VL) er en srskilt enhed, og at du gik over til at kalde rd for r i det endelige udtryk.

I det væsentlige er

D = a·VL og

VL = (b + c·D) / d ,

VL = ((b/d) + (c/d)·a·VL , så

VL = (b/d) / (1 - (c/d)·a)


Svar #2
28. august 2012 af Sendai (Slettet)

#1. 

Jeps det er korrekt. 

Du vil ikke skrive, hvilken regneregel du har benyttet dig af i sidste step. Det er lige præcis dette step, jeg ikke har kunne gennemskue. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man samler de to led med VL på venstre side:

VL - (c/d)·a·VL = (b/d) , dvs

VL · (1 - (c/d)·a) = (b/d) ,

og så dividerer man med (1 - (c/d)·a) til

VL = (b/d) / (1 - (c/d)·a)


Skriv et svar til: Value Financing Rule (Omskrivning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.