Debat

Gamle skoleting

28. august 2012 af xDennis (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. 

Jeg er her for 1,5 uge siden starter i STX. Fedt, fedt.

Jeg har lige et spørgsmål, det er nok forsent nu men alligevel.

Gamle ''stuff'' fra mine folkeskoleår har jeg smidt ud.. dog har jeg beholdt nogle stile, rapporter og noter til de forskellige afgangsprøver.. Ellers har jeg smidt alt fra hvad vi havde i klassen.. Her i sommerferien.

Alt fra artikler til tekster om alt muligt, er væk...

Så spørgsmålet er, hvad har i gjort ved JERES gamle ting fra folkeskolen efter i gik ud.

 

Havde jeg fået brug for dem her i gymnasiet?.. har lidt en fornemmelse, af at det var en smule dumt, men det er nok bare at jeg er nervøs for de nye ting i gymnasiet.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2012 af Factory (Slettet)

Jeg smed alt mine folkeskole-ting ud efter folkeskolen. Du har ikke brug for noget fra folkeskole tiden til gymnasiet. Det havde jeg i hvert fald ikke :-) 


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. august 2012 af ImReadyFor12 (Slettet)

Jeg mener ikke, at man bør smide alle sine gamle folkeskole-ting ud.

For eksempel ved jeg på forhånd, at jeg kommer til at arbejde med emnet Romantikken på Gymnasiet. Og Jeg har skrevet en del noter om det, da jeg gik på folkeksolen. Såååå....Det vist dumt at smide det ud, hvis jeg alligevel skal have det...

You Understand? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. august 2012 af Gaggleton (Slettet)

no worries, folkeskole ting er ligegyldige


Svar #4
29. august 2012 af xDennis (Slettet)

Tak for svarene. 

Har det vist ok med at smide dem ud, bedre end ok. 

Har fået læst på andre sider, som har givet udtryk for at man ikke rigtig skal bruge dem til noget i gymnasiet. Husk på at vi har internettet, hvis noget skulle mangle. 

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
29. august 2012 af Nilletøz (Slettet)

Jeg brugte flere af mine ting fra folkeskolen, da jeg gik i gymnasiet. F.eks. havde vi et hel forløb om første verdenskrig, som jeg havde gemt. Da vi så tog hul på emnet i 2.g, kunne jeg læse de gamle noter igennem, der blandt andet indeholdt en grundig tidslinje. Den var guld værd i 2.g.! 

Mine noter fra gymnasiet har jeg også brugt siden. Specielt psykologinoterne fik jeg brug for på læreruddannelsen, da vi også havde psykologi der. 

 

Hvad jeg smed ud? Alt, der ikke kunne sættes i en kontekst. Det vil sige, papirer, hvor jeg har skrevet noget på, uden jeg ved, hvorfor jeg har skrevet det, eller i hvilken forbindelse. 

 

men jeg gemmer også alt for meget, for jeg er bange for at smide noget ud og få brug for det senere. Jeg har desværre en tendens til at kunne huske næsten alt, jeg har skrevet, hvis jeg bare får det rigtige stikord. Så ved jeg, hvor jeg har papirerne/mapperne, hvordan de ser ud, hvilket papir, der er brugt, om der er tegninger på papiret osv. Det er mega træls at kunne huske alle de ting, hvis man så samtidig ved, at man har smidt det ud, når man nu stod og skulle bruge det ^^'' 

 

De fleste oplever vist sjældent, at de får brug for noter fra en uddannelse til en anden. 


Brugbart svar (2)

Svar #6
31. august 2012 af Kenya (Slettet)

Jeg har meget få gange skllet bruge noget fra folkeskkolen i min tid i gymnasiet, men det er bestemt ikke mega nødvendigt at gemme det, men det kan være meget rart hvis man fx skal analysere en tekst i dansk og an allerede har analyseret den, det gør det lidt nemmere hvis man bare kan finde sine gamle noter frem og bruge dem.

Jeg har ikke smidt mine noter ud, men jeg har også mindre søskede i folkeskolen som kan få brug for dem. (Og så kan jeg også selv slå ting op en gang imellem.


Skriv et svar til: Gamle skoleting

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.