Matematik

Vektor

01. september 2012 af mimok (Slettet)

Jeg har om vektor regning lige nu, jeg har kigget mine noter i gennem og læst kapitlet om vektorer i min bog flere gange, og jeg kan stadig ikke rigtig forstå det.

Opgave lyder følgende: 
Overfør figuren til ternet papir og tegn en repræsentant for vektor b.( Jeg har lavet en skitse, se vedlagt fil)

Jeg har prøvet, men jeg er ikke sikker på at det er rigtig. Men vektor b, skal den tegnes lodret op fra vektor a? Hvordan finder jeg dens retning?

Vedhæftet fil: Vektor.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2012 af YesMe (Slettet)

a = (3,0)    og    a + b = (3,6)

                                b = (3,6) - a           = (3,6) - (3,0) = (0,6)

Vektor b = Sæt streg fra vektoren a's endepunkt til vektorens (a+b)'s endepunkt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2012 af Duffy

Hvis den røde vektor er a+b, så er det korrekt, at du bare skal tegne vektor b lodret op (6 tern).


Svar #3
01. september 2012 af mimok (Slettet)

Hvordan finder jeg ud af, hvilken ende der er vektor b endepunkt?


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.