Matematik

Standselængden

04. september 2012 af zquu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :-)

s-1(x)=5*(√(4x+1)-1)

jeg har udregnet s-1(8,535) denne giver = 24,62, men hvad betyder dette for kørslen?

det skal lige siges at s(x)=(1/100)x2+(1/10)x 
ovenstående er udtrykket for standselængden, hvor x er bilens hastighed umiddelbart før forhindringen opdages.

På forhånd tak - sarah


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvis s(x) er standselængden som funktion af hastigheden x, er s-1(x) hastigheden som funktion af standselængden x.


Svar #2
04. september 2012 af zquu (Slettet)

er det bare det?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Er hvad bare det? Hvad går dit spørgsmål ud på?


Svar #4
04. september 2012 af zquu (Slettet)

hvad s-1(x) betyder for kørslen


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Jeg ved ikke, hvad det betyder for kørslen. Jeg har forklaret dig, hvad s-1(x) repræsenterer ud fra de oplysninger, du har givet.


Svar #6
05. september 2012 af zquu (Slettet)

okay tak :-)

 


Skriv et svar til: Standselængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.