Spansk

Grammatik - Fremtid

04. september 2012 af LivaAaa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa alle sammen.

Jeg har oversat en tekst fra dansk til spansk, og det vil glæde mig hvis i gider at rette den. Jeg er ikke den bedste til spansk, så der kan godt være mange fejl, håber ikke det gør noget :-) 

I morgen vil hele familien tage på ferie. Min bror vil rejse til Frankrig. Jeg og min søster vil rejse til Madrid. I madrid vil vi besøge et kunstmuseum. jeg vil også besøge Del Parque Del Retiro; jeg vil besøge den om søndagen. Det vil blive godt vejr, og jeg vil tage solbad hver dag.

Mine forældre vil tilbringe ferien i Peru. Jeg vil spørge dem: "hvor længe vil i blive være der? hvem vil i besøge?hvad vil i se? efter ferien vil jeg vende tilbage til studierne. Jeg vil sidde og studere hver dag. Det vil jeg skulle gøre for at bestå. 

Min søster og min bror vil begynde arbejdet igen.

_________________________________________________________

Mañana va a ir todo familia de vacaciones. Mi hermano va a viajar a Francia. Me y mi hermana van a viajar a Madrid. En Madrid vamos a visitar un museo de bellas artes. Tambíen voy a visitar El Parque Del Retiro; voy a visitar lo el domingo. El va a bien tiempo, y voy a tomar el sol todos los días.
Me padre van a pasar la vacaciones en Peru. lo voy a preguntar: “ ¿Cuánto tiempo vaís a estar aquí? ¿Quién vaís a visitar? ¿Comó vaís a mirar? Después de las vacaciones voy a volver a los estudios. Voy a estar sentado y estudiar todos los días. Lo voy a deber para aprobar.
Me hermana y me hermano van a trabajar otra vez.   

- Og mange tak på forhånd. :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. september 2012 af jbmm (Slettet)

Mañana va a ir todo toda la familia se va (a ir) de vacaciones. Mi hermano va a viajar a Francia. Me Yo y mi hermana van vamos a viajar a Madrid. En Madrid vamos a visitar un museo de bellas artes. Tambíen(forkert accent) También voy a visitar El Parque Del Retiro; voy a visitar lo (skal være i ét ord 'visitarlo') el domingo. El Va a hacer bien buen tiempo, y voy a tomar el sol todos los días.
Me padre('mig far', hva' behar??)) Mis padres van a pasar las vacaciones en Perú. lo Voy a preguntarles: “ ¿Cuánto tiempo vaís(forkert accent) váis a estar aquí allí? ¿Quién vaís váis a visitar? ¿Comó vaís Qué váis a mirar/ver? Después de las vacaciones voy a volver a los estudios. Voy a estar sentado y estudiar estudiando (eller: voy a estudiar) todos los días. Lo voy a deber Voy a tener que hacerlo para aprobar.
Me Mi hermana y me mi hermano van a trabajar otra vez.  

Accenter SKAL medtages og placeres rigtigt!!

min/mit/mine = mi/mis
mig = me
være godt vejr = hacer buen tiempo

 


Svar #2
05. september 2012 af LivaAaa (Slettet)

Mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Grammatik - Fremtid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.