Matematik

Vektorer.

06. september 2012 af xxamandabertelsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

I et koordinatsystem er der givet to vektorer a = [[-3][5]] og b = [[7][4]].
 

a) Bestem vinklen mellem a og b.
 

b) Bestem koordinatsættet til c = 2â+3b.


c) Bestem projektionen af c på a.

d) Bestem vinklen mellem c og a.


e) Bestem tallene s og t, så sb+tc= a.

 

Har lavet opgave: a og c :). Men hvordan laver man de andre? og er ikk sikker på jeg har fundet vektor c..?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2012 af mathon

b)

             c = 2*[-5,-3] + 3*[7,4] =


Svar #2
06. september 2012 af xxamandabertelsen (Slettet)

det giver så [11, 6] ??


Skriv et svar til: Vektorer.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.