Matematik

Andengradsligning udbud/efterspørgsel

06. september 2012 af hejfjolle (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg har en matematik opgave, som jeg ikke helt kan finde ud af at løse.

Opgaven hedder:

d(x)=1/3 x^2-9x+70 for 0≤x≤12
x = efterspurgt mængde
d(x) = tilsvarende stykpris

s(x)=1/3 x^2+x+10 for 0≤x≤12
x = udbudt mængde
s(x) = tilsvarende stykpris
 

Bestem ligevægtsprisen. 

 

Hvordan skal dette gøres? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2012 af YesMe (Slettet)

Løs ligningen d(x) = s(x) . skfopaek askg opsfgks kwropg kgt speropfkeofkp


Svar #2
06. september 2012 af hejfjolle (Slettet)

Kan simpelthen ikke få den til at give et ordenligt resultat. Har du evt. mellemregninger? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2012 af YesMe (Slettet)

Prøv her

-9x + 70 = x + 10


Svar #4
06. september 2012 af hejfjolle (Slettet)

Mange tak! 


Skriv et svar til: Andengradsligning udbud/efterspørgsel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.