Fysik

Watt til kWh

09. september 2012 af ofolcker (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvis jeg har et apparat med en effekt på 1500W og den bruges i 86.400 sek (1 døgn), hvor mange kWh har den så brugt.

Hjælp har desperat brug for en formel til det


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. september 2012 af peter lind

Energi = effekt*tid    Brug hellere enheden timer i dine beregninger


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Gang effekten med antallet af timer i 1 døgn.


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. september 2012 af mathon

                    
                             E = P·t = (1,500 kW) · (24 h) = 36 kWh


Skriv et svar til: Watt til kWh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.