Matematik

Regning med funktioner

11. september 2012 af JonasMcc (Slettet)

Hej alle. Jeg har følgende opgave. 

Givet et punkt (-4,8) på grafen for f. Angiv et punkt på grafen for de nedenstående funktioner

g(x)= 3f(x) = 3 * 8 = 24. Punktet er altså (-4, 24). 

h(x) = -3f(x+3) = -3 * f(-4+3) = 3 * f(-1)

I funktionen h(x) kan jeg ikke rigtigt bedømme om det er acceptabelt at aflevere det og om det overhovedt er et acceptabelt punkt? Er der nogle der kan afkræfte eller bekræfte. 

Hilsen Jonas :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2012 af peter lind

i den sidste skal du vælge x så x+3 = -4


Svar #2
11. september 2012 af JonasMcc (Slettet)

Mange tak. Nu forstår jeg :)


Skriv et svar til: Regning med funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.