Matematik

Matematik opgave

12. september 2012 af elvedin123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Kan nogen hjælpe mig med en lille opgave i matematik

250ml er lige med 6,95 kr hvad koster en literpris

på forhånd tak

AS


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2012 af SuneChr

250 ml = 250/1000 l = 1/4 l

Gang derfor med 4.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2012 af itme (Slettet)

Altså der skal 1000 ml til 1 liter, og 250ml*4 er 1000ml, så det må være 6,95*4 :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2012 af JEEJ2008 (Slettet)

Når du ved at 250 mL koster 6,95 kr skal du blot finde ud af hvor mange mL der er i en L


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2012 af JEEJ2008 (Slettet)

ok #1 og #2 har så været så venlige at regne det ud for dig også!


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. september 2012 af lfdahl (Slettet)

Hvor mange liter får du, når du køber fire gange så meget?

250 ml + 250 ml + 250 ml + 250 ml = ?


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.