Matematik

Bestem B Linær funktion

12. september 2012 af HelloHej (Slettet) - Niveau: B-niveau

Grafen for den linære funktion f(x)=3x+b går gennem   P(1,-4)                           f(x)=3x+b

 

Bestem B gerne med fremgangmåde Tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2012 af peter lind

sæt x=1 ind i ligningen. det giver en ligning til bestemmelse af b


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2012 af YesMe (Slettet)


Svar #3
12. september 2012 af HelloHej (Slettet)

Altså b=3*1+1= B=4 ?? Korrekt ellers er jeg ikke helt med


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nej. Løs ligningen

3·1 + b = -4


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Isoler b af ligningen i #4

 


Svar #6
12. september 2012 af HelloHej (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Bestem B Linær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.