Matematik

komplekse tal

15. september 2012 af student1905 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

1. det komplekse tal skal på rektangulær form, og polær form e^(2+9+ i3pi)/(1+i)

 

2. sin((1+1)t)cos((2+2)t) Skal omskrives til et udtryk vha. Eulers formler. For udtrykket skal man nemt kunne finde stamfunktionen. (regnes i hånden)

nogle der ku vise vejen til resultatet med forklaringer? TAK:)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2012 af peter lind

Omskriv 1+i til polære koodinater. Hvis det komplekse tal er a+b*i gælder r2 = a2+b2 og r*cos(φ) =a og r*sin(φ) = b


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

2.

sin((1+1)t)·cos((2+2)t) = sin(2t)·cos(4t) = sin(2t)·(2cos(2t) - 1) = (1/2)·(1 - 2cos(2t))·(cos(2t))'


Svar #3
16. september 2012 af student1905 (Slettet)

nogle der kan hjælpe lidt mere med opg 1 
 


Svar #4
16. september 2012 af student1905 (Slettet)

hvordan finder man den rektangulære form i opg 1 HJÆLP!!


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Den er givet i en anden tråd, der kørte for et par dage siden.

Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1235663


Svar #6
16. september 2012 af student1905 (Slettet)

hvordan finder man den rektangulære form i opg 1 HJÆLP!!


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#6

Det er helt samme fremgangsmåde som i den anden tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1235663

z =         a + ib           =      r·e

         rektangulær           polær


Brugbart svar (1)

Svar #8
16. september 2012 af mathon

se
 

Vedhæftet fil:kompleks_1.doc

Skriv et svar til: komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.