Matematik

Bestem V som funktion af M

15. september 2012 af mathbj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hello, kan nogen hjælpe mig med følgende opgave: Bestem V som funktion af M, når logV = -1,64 - 0,27logM?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2012 af mathon

 

                                     log(V) = -1,64 - 0,27·log(M)

                                     log(V) = -1,64 + log(M-0,27)

                                     V = 10-1,64·M-0,27


Svar #2
15. september 2012 af mathbj (Slettet)

Smart


Skriv et svar til: Bestem V som funktion af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.