Matematik

Udregn produktet af:

17. september 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 9. klasse

a, b og 4 =

x, y og 5 =

 5, y, 25 og 4 =

 

Hvordan skal man gøre (Gange eller)??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2012 af SuneChr

a·b·4 = 4ab

x·y·5 = 5xy

5·y·25·4 = 500y


Svar #2
17. september 2012 af jihudsif (Slettet)

Yes. Så havde jeg ret.... :)

De to sidste:: 

18-25 : 5 +33 * 1/3 = Hvordan gør man???

0,25x + 0,75x -x *4 = ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Ja, det er korrekt, at man skal gange tallene sammen. Et produkt er resultatet af tal, der bliver ganget med hinanden.


Skriv et svar til: Udregn produktet af:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.