Biologi

næringsrige søer

19. september 2012 af tryllejohannes (Slettet) - Niveau: A-niveau

1:  Giv en kort karakteristik af en næringsrig sø.

Hej er der nogen som kan hjælpe? :)

 

2:  Forklar hvilke faktorer der bestemmer randzonernes udseende?.

 

3:  Forklar hvad aerobe og anaerobe zoner i sedimentet (søbunden) er, samt hvordan de opstår.

 

4:  Analyser og forklar resultaterne, nedenfor

luftsammensætning i bladene:

O2=20,7%

CO2=0,1%

CH4=0,3%

 

luftsammensætning i jordstænklen:

O2=8,7%

CO2=8,2%

CH4=7,8%

 

5: Diskuster åkandernes betydning for stofomsætningen i søbunden.


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. september 2012 af larskimsen (Slettet)

Hey din lækre mis

Du må da godt komme hjem til mig og se mine åkander hvis det er?


Skriv et svar til: næringsrige søer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.