Matematik

hjæælp skal afleveres i morgen

19. september 2012 af Louiseee1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Udregn ved hjælp af kvadratet på en toleddet størrelse:

A.) (3w-5) ²


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2012 af Apaas (Slettet)

3w2 - 30w + 25


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2012 af Apaas (Slettet)

9w2 i stedet  sry


Svar #3
19. september 2012 af Louiseee1 (Slettet)

kan jeg få ,mellemregning, forstår ikke helt hvor 30 og 25 kommer fra?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2012 af Apaas (Slettet)

(3w-5)(3w-5)

3w*3w=9w2

3w*-5= -15w

-5*3w= - 15w

-5*-5= +25


Skriv et svar til: hjæælp skal afleveres i morgen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.