Fysik

mere nyttevirkning :/

20. september 2012 af louisechanel (Slettet) - Niveau: C-niveau

ΔEomsat=m·B=5603,2 kg ·49MJ/kg=2.75 ·1011J.

Kraftværket producere herved elektrisk energi med en samlet effekt på 36MW.

det beregned hvor mange procent af denenergi der udvikles ved naturgassens afbrændning der omsættes til elektricitet (el-virkningsgrad).
 

ΔEomsat=2,75·1011J

ΔEnytig=ΔEel=P·Δt

ΔEnytig=36·106W * 3600 s = 1,30 * 1011 J

hvad gør jeg ? :/


Skriv et svar til: mere nyttevirkning :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.