Matematik

Matematik - Fra procent til kroner

20. september 2012 af iLoveBieber (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Der står: Den anden semifinale med holdene E, F, G og H giver følgende resultater:
E og H kommer i mål til tiden 208 sek. og G kommer i mål i tiden 260 sek. Denne tid er 25% større end tiden på de to første kanoer, G's tid er 10% mindre end F.

Spørgsmål:

B) hvor lang tid er hold F om turen?
C) Er hold F mere end 35% langsommere end hold E og F? Begrund dit svar.


Har brug for hjælp til dem. Vær' søde at hjælpe!

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2012 af YesMe (Slettet)

E = F

G = E·(1 + 25%)

b) F = G·(1 - 25%)

c) Kontroller, om F·(1 + 35%) < E


Svar #2
20. september 2012 af iLoveBieber (Slettet)

Nu er det ikke fordi jeg er dum, da jeg selv har nogle svar - jeg ved bare ikke om de er rigtige.
Men jeg forstod INTET af det du skrev. Vil du ikke være sød at skrive sætninger, om hvad det er du gør?

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2012 af mette48 (Slettet)

#1 du har glemt H og E og F er ikke lige store

#0 se din anden tråd


Skriv et svar til: Matematik - Fra procent til kroner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.