Fysik

Spænding

21. september 2012 af Rustnesøm (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har fået disse spørgsmål som lektie, men jeg har glemt svarene, er der nogen der venligst kan svare på dem?

1: Hvor stor spænding får vi om strømmen er 0,43mA og modstanden er 150 kiloohm?

2: Hvor stor er strømmen om modstanden er 76ohm og spændingen er 50V?

3: Regn spændingen om strømmen er 9nA og modstanden er 43 kiloohm


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt Ohms lov

                                U = R·I


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. september 2012 af mathon

 

                                        1:           U = R • I

                                        2:           I = U / R

                                        3:           U = R • I
                               


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. september 2012 af hesch (Slettet)

#0:  Ad:  Hvor stor er strømmen om modstanden.....

Har du norsk opgavebog ?  På dansk hedder det:  Hvor stor er strømmen hvis modstanden....

Blot hvis det er kilde til din forvirring.   :)


Svar #4
04. oktober 2012 af Rustnesøm (Slettet)

Kender nogen svarene på disse spørgsmål? Der er prøve i morgen så jeg skal bruge dem.

 

1: Hvad kræves for at strøm kan opstå?

2: Hvor stor er elektronerne i en leder?

3: Hvad sammenstøder de med?

4: Hvordan ser hastigheden ud?

5: Hvad er et elektrisk felt?

6: Hvilken betydelse har det elektriske felt?

7: Hvad kan man sige at strøm er?

8: Hvilke to typer af strøm findes der?

9: Beskriv forskellen mellem de to typer.

10: Hvilken type strøm giver ett batteri?


Brugbart svar (1)

Svar #5
04. oktober 2012 af hesch (Slettet)

Prøv selv at svare på bare nogen af spørgsmålene.


Skriv et svar til: Spænding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.