Fysik

???? -.-

22. september 2012 af Mimmy (Slettet)

Hey...

Ville høre om der er nogen, der ved, hvad man bruger denne følgende ligning til?? :-)

m*g*h+1/2 m*v2

På forhånd. Tak! :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. september 2012 af peter lind

Det er ikke en ligning. Udtrykket angiver den totale mekaniske energi


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

Energi

E-pot = m*g*h

E-kin = 1/2 * m*v2

Hvis der er energibevarelse og Ekin (højdeenergi) omsættes til Epot (bevægelse):

Epot = Ekin


Svar #3
22. september 2012 af Mimmy (Slettet)

Tak for svarene! :-))


Skriv et svar til: ???? -.-

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.