Matematik

Opstil en formel

23. september 2012 af S95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Hvordan opstiller jeg en formel for, hvor: x-værdien stiger med 1 og y-værdien stiger med fire fra gang til gang?

 

Hjlælp! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2012 af mathon

 

                                        y = 4x + b


Svar #2
23. september 2012 af S95 (Slettet)

Hvad så hvis y-værdien falder med 4?

Hedder den så; 

     y = 4x - b

eller hedder den;

y = -4x + b   ?


Skriv et svar til: Opstil en formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.