Matematik

Ensrettet trekants opgave

26. september 2012 af Jonatinho100 (Slettet) - Niveau: C-niveau


Opgaven hedder:
De to trekanter ABC og DEF er ensvinklede således at A=D, B=E og C=F. Det oplyses om trekanten at siderne a=2, b=11, d=5.1 og f=14

Given formel: a/d = b/e = c/f

- Find ud af hvor lang siderne e og c er:


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2012 af YesMe (Slettet)

Ja, hvad er dit bud?


Skriv et svar til: Ensrettet trekants opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.