Matematik

problemregning

27. september 2012 af priser (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har fået en opgave som lyder
 

Hvor stor en del af kassens rumfang er udfyldt af de tre bolde.

Rumfanget af 23852.1 cm³ og de tre bolde har tilsammen en diamter på 129 mm

Håber i kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

... Er kassens rumfang 23852.1 cm3?

...Hvis ja, så findes de tre boldes volumen:

... V =3· ((4/3)·π·r3)=3·((4/3)·π·(7.75193798cm)3)=5853.83845cm3

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

...Procent som boldene udgør af kassen:p= (5853.83845cm3)/(23852.1 cm3)•100%≈24,54%


Svar #3
27. september 2012 af priser (Slettet)

Kan du gøre det lidt mere præcis, synes det bliver forvirrende med alle de tal??

 


Skriv et svar til: problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.