Matematik

Division

01. oktober 2012 af MajaStøve (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej :)

Jeg kan godt finde ud af hvordan man dividere men jeg har lige pludselig glemt hvordan man dividere med store tal
kan i ikke forklare mig?

Spørgsmålet er for eksemel: 103:5= ........


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Jeg ville her sige 100/5 = 20 så mangler vi at lægge 3/5 = 0.6 til:

Så  103/5 = 20.6


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2012 af 123434 (Slettet)

103:5

---------------

5 op i 10=2

3/5=6/10=0,6

-----------------------

20,6

----------------

----------------

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Det kommer af at vi kan skrive:

103/5 = 100/5 + 3/5


Svar #4
01. oktober 2012 af MajaStøve (Slettet)

Okay tak :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2012 af mathon

 

 

                                103,0 : 5 =  20,6     
                               -10
                                  03              
                                 -  0
                                    30        når det ciffer, der trækkes ned kommer efter kommaet,
                                   -30        sættes komma i kvotienten
                                      0


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

5 går op i 103 20 gange, så er der 3 i rest. 5 går op i 30 6 gange:

20,6


Skriv et svar til: Division

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.