Matematik
vektor opg.
14. september 2005 af
salamisaft (Slettet)
hejsa..
har lige lidt probs med opg 646 i mat3H. den lyder som følger:
vinklen mellem vektorerne A og B kaldes v, og det oplyses at længden af A altså !A! = 2
B = (4,3) og v=60*
nogen skarpe hjerne som kan hjælpe mig??
på forhånd tak
har lige lidt probs med opg 646 i mat3H. den lyder som følger:
vinklen mellem vektorerne A og B kaldes v, og det oplyses at længden af A altså !A! = 2
B = (4,3) og v=60*
nogen skarpe hjerne som kan hjælpe mig??
på forhånd tak
Svar #1
14. september 2005 af salamisaft (Slettet)
mangler lige spørgsmålet (ups):
bestem projektionen af A på B
bestem projektionen af A på B
Svar #2
25. september 2006 af Lasse M (Slettet)
jeg ved godt dette er en gammel tråd men har også problemer med denne opg. jeg ved godt man kan bruge formlen:
((vektor a* vektor b)/(vektor b^2))*vektor b
mit problem er bare at jeg kun kender koordinaterne til vektor b. til vektor a kender man kun længden. er der nogen der kan fortælle hvordan man finder koordinaterne til vektor a...?
((vektor a* vektor b)/(vektor b^2))*vektor b
mit problem er bare at jeg kun kender koordinaterne til vektor b. til vektor a kender man kun længden. er der nogen der kan fortælle hvordan man finder koordinaterne til vektor a...?
Skriv et svar til: vektor opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
