Fysik

gnidningsmodstand

02. oktober 2012 af johs5 (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der nogle der kan hjælpe mig med noget teori til denne opgave?

Vedhæftet fil: Gnidningsmodstand.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2012 af mathon

 

                               Fgnid = µ • (m·g) = cos(α) • (m·g)


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. oktober 2012 af mathon

rettelse
            vektorligning
                                         Fgnid = µ • FN = µ • cos(α) • (mg) = (µ•cos(α)•m) • g

            størrelsesligning
                                         Fgnid = µ • FN = µ•cos(α)•mg = µ•cos(α)•m•g


Skriv et svar til: gnidningsmodstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.