Matematik

Hjælp lige

07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Reducer:

 

1. a= √(21/3)2/3 = ???

 

2. b= 2-1/2*2*√23

          _________

              3√2

 

4. d= 7√a5*b3    *   14√a-3*b  = ??

 

5. e= b1/4 * b-2

         ______      * b   = ???

           b-3/2


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2012 af Euroman28

Du bruger potensregnereglerne fra din formel-samling.

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Hjælp lige

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.