Matematik

Isoler X

07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Isoler x i hvert af udtrykkene:

 

1. y(1/x+2) = 3

 

3. a/x +2 =1/x


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2012 af YesMe (Slettet)

1) x = hej

2) x = hej

Den første skal du dividere med y på hver sider. Reciprokke. Så træk 2 på hver sider.

Den sidste skal du gange med x på hver sider. Så skal du trække a på hver sider. Reciprokke, så har du fået x isoleret.


Skriv et svar til: Isoler X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.