Fysik

effektforbrug - pleas help me

10. oktober 2012 af 02b25 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 

HJÆLP ... JEG FORSTÅR IKKE HVORDAN JEG SKAL SVARE PÅ DE HER TO SPØRGSMÅL?

 

Flamingokassen har en varmeledningsevne på 8,62 w/s

Forsøgspersonen sætter sig ind i kasen efter han har spist en protein fattig frokost på 3500 KJ.Forskellen på den inde og ydre temperatur af flamingokasse stabilisere sig på 11,57 grader efter 45 min,

-hvor meget effekt yder forsøgspersonen?

- Personens hvileefekt er på 67,5 W. Hvor meget effekt brugte personen på at fordøje maden?

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2012 af pern5 (Slettet)

Jeg sidder med præcis samme opgave og jeg er på bar bund. EN ELLER ANDEN PLEASE HJÆLP! 


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. oktober 2012 af mathon

                            k=\frac{Q}{t}\times\frac{L}{A\times\Delta T}          med enheden    W/(m·K)


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. oktober 2012 af pern5 (Slettet)

#2


                            k=\frac{Q}{t}\times\frac{L}{A\times\Delta T}


Kan du muligvis skrive hvad de forskellige bogstaver betyder? Tak!


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. oktober 2012 af mathon


Svar #5
10. oktober 2012 af 02b25 (Slettet)

Kan man så bruge den Formel for begge spørgsmålene :)

Skriv et svar til: effektforbrug - pleas help me

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.