Matematik

Reducering med potensregneregler

14. oktober 2012 af AG09 (Slettet)

Hej alle sammen,

Jeg skal have reduceret et udtryk, men jeg synes det er svært at finde ud af. Jeg håber, at I vil hjælpe mig. Opgaven er vedhæftet.

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2012 af HrQuantum (Slettet)

Udregningen samt resultatet er vedhæftet.

Vedhæftet fil:matematik.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. oktober 2012 af Krabasken (Slettet)

5 / ((1/5)^3 * 25^2) =

5 / (5^-3 * (5^2)^2) =

5 / (5^-3 * 5^4) =

5 / 5^1 =

1
 


Svar #3
15. oktober 2012 af AG09 (Slettet)

Mange, mange tak, alle sammen!


Skriv et svar til: Reducering med potensregneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.