Matematik

Mat.

15. oktober 2012 af Sahra123 (Slettet)

1) Nørre Skole bruger 1.000 pakker A4 papir til printere og kopimaskiner om året.
Der er mængderabat, så prisen er 16 kr. ekskl. moms for en pakke.
Momsen er 25 procent.
Skolen får et tilbud på A4 papir til 19 kr. med moms for en pakke.

-Bergn den samlede pris med moms for skolens papirforbrug på et år?

 

2)Skoler skal ikke betale moms, så på regningen trækkes momsen fra.

-Hvor meget skal skolen betale om året?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2012 af PinkLady1993 (Slettet)

Nørre Skolen bruger 1.000 pakker A4 papir om året

Skolens tilbud: 19kr. med moms for en pakke.

Den samlede pris med moms i et år: 19kr pr. pakke gange 1.000pakker = 19.000kr. 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. oktober 2012 af Casabon

1)

Hvis skolen tager det første tilbud betaler den (16 * 0,25 + 16) * 1000 = 20.000 kr.

Hvis skolen tager det andet tilbud betaler den 19 * 1000 = 19.000 kr.

2)

I det første tilbud betaler skolen 16 * 1000 = 16.000 kr.

I det andet tilbud betaler skolen (4 * 19000) / 5 = 15.200 kr.

 


Svar #3
15. oktober 2012 af Sahra123 (Slettet)

Tak! 


Skriv et svar til: Mat.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.