Matematik

Projektion

21. oktober 2012 af mimok (Slettet)

Jeg kender to vektorer e=[4;3] og f=[2;0]. Jeg skal finde projektionen af f på e. Jeg har prøvet at regne opgaven, og jeg vil gerne vide, om jeg har gjort det rigtigt:

f*e=2*4+0*3=8

|e|^(2)=4^(2)+3^(2)=16+9=25

fe=8/25*[4;3]<=>

fe=[32/25;24/2]


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2012 af mathon

 

           

                             fe = [(ef)/|e|2] · = [32/25;24/25] = [1.28;0.96]


Svar #2
21. oktober 2012 af mimok (Slettet)

Er det ikke også det, som jeg har gjort?

Jeg kan se jeg har lavet en tastefejl, jeg mener: fe=[32/25;24/25]


Svar #3
21. oktober 2012 af mimok (Slettet)

Mange tak! Jeg kan se, at jeg var komme til at lave en tastefejl.


Skriv et svar til: Projektion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.