Matematik

hælp til min uge lektie

21. oktober 2012 af frederikriber (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej jeg hjælp til min lektie

 

mit spørgsmål er: 6 * 1½ + 3 *  3/4 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2012 af mimok (Slettet)

6*1,5+3*0,75


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

6 * 1½ + 3 *  3/4 =

6*1+6*½ + 3*3/4 =

6 + 6/2 + 9/4 =

6+3+21/4 =

111/4


Svar #3
21. oktober 2012 af frederikriber (Slettet)

tak jeg skal se om jeg kan

 


Skriv et svar til: hælp til min uge lektie

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.