Matematik

Mat. - hvorfor?

21. oktober 2012 af STX2010 (Slettet) - Niveau: B-niveau

(3+2)2 -2 (2+2*3)

 

Da jeg regnede den i hånden, fik jeg det til -6, men lommeregneren siger 9.. Hvad er rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

(3+2)2 -2 (2+2*3) =

52- 2*(2+6) =

25-2*8 =

25-16 =

9


Svar #2
21. oktober 2012 af STX2010 (Slettet)

Nåååååårh! Super! Nu har jeg fundet fejlen, havde regnet det som 10 istedet for 25!

Taaak!


Skriv et svar til: Mat. - hvorfor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.