Fysik

vanddybte 20M

23. oktober 2012 af adab (Slettet) - Niveau: B-niveau

Lydens hastighed i vand er 1490 m/s.
Hvor stor er vanddybden hvis forsinkelsen er 0,85 s?



d) Hvilken forsinkelse svarer til en vanddybde på 20m?

Hvordan udregner jeg sidste del?


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. oktober 2012 af mathon

 

                                d = v · t = (1490 m/s) • (0,85 s)

 

                                t = d/v = (20 m) / (1490 m/s)


Skriv et svar til: vanddybte 20M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.