Matematik

To spørgsmål !!!

23. oktober 2012 af Wihi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaverne er vedhæftet. 

Vedhæftet fil: Den rette linje gennem.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2012 af SuneChr

Linjens ligning skal altid bringes på formen

y = ax + b

for direkte at kunne aflæse hældningskoefficienten, a

og skæringen med y-aksen, b


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

1. Man har ligningen y - 4 = -(1/2)·(x + 2) = -(1/2)x -(1/2)·2 = -(1/2)x -1 , hvorfor

y = -(1/2)x + 4 -1 = -(1/2)x + 3

2. Reducer ligningen y - 3 = 3(x - 4) færdig til

y - 3 = 3x - 12, og dermed

y = 3x + 3 - 12 = 3x - 9 .

 


Svar #3
23. oktober 2012 af Wihi (Slettet)

TAK.. Det giver mening nu ;) 


Svar #4
23. oktober 2012 af Wihi (Slettet)

Hej igen... Har brug for hjælp med denne her ligning. 

Vedhæftet fil:spørgsmål.docx

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Når y isoleres, lægges der 5 til på hver side, så der bliver

y = (2/5)x + 5 - (8/5) = = (2/5)x + (25 - 8)/5 = (2/5)x + (17/5)

 


Skriv et svar til: To spørgsmål !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.