Matematik

Ligning.!::. matematik….

24. oktober 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 10. klasse

4x - 12 = 28

Giver det ikke = 4 ?

 

 

Hilsen

Eli


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2012 af LLLLLLLLLLLLLLLL

du lægger 12 til på begge sider, derefter dividerer du med 4 på begge sider.


Svar #2
24. oktober 2012 af jihudsif (Slettet)

Så det giver 10? Eller hvad??


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2012 af LLLLLLLLLLLLLLLL

nu når du selv har sagt det, så ja.

 

 x = 10


Svar #4
24. oktober 2012 af jihudsif (Slettet)

og 5x + 8 = 3x + 10? =?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. oktober 2012 af LLLLLLLLLLLLLLLL

5x + 8 = 3x + 10

1. Du trækker 3x fra på begge sider af lighedstegnet

2. Du trækker 8 fra på begge sider af lighedstegnet

3. Du dividerer med 2 på begge sider af lighedstegnet


Skriv et svar til: Ligning.!::. matematik….

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.