Matematik

Skæringspunkt

25. oktober 2012 af MikkelGG (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. 

Har fået denne opgave af min lærer, og har brug for lidt hjælp til den. Det skal lige siges at jeg er en torsk til matematik, så den er sikkert meget nem når man forstår det :)

Hvilke 2 ud af de 4 linjer, hvis ligninger er angivet nedenfor har ikke noget skæringspunkt. Hvilke?(Forklar dit svar)

y=3

y=x+2

y=2x-­-1

y=xe 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Har du skrevet opgaven korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2012 af JSmaakjær (Slettet)

Alle rette linjer vil på et tidpunkt skære hinanden med mindre:

 

y=ax+b

y=cx+d

 

Hvor a = c og b ≠ c - Da dette ikke er opfyldt for nogle af dine linjer, så vil de alle sammen skære hinanden! :) 


Skriv et svar til: Skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.