Biologi

Økologi - Haster!!

27. oktober 2012 af x00 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg har lige nogle spørgsmål, som jeg ikke helt kan svare på. Håber i kan hjælpe!

1. Hvad består detritus af?

- Dødt organisk materiale

- Uorganiske mineraler

- Fækalier

- Dødt organisk materiale samt fækalier

Mit bud er Dødt organisk materiale?

2. Hvad er den største forskel mellem flow af energi og næringsstoffer i et økosystem?

- Energi genbruges men det gør næringsstoffer.

- Både energi og næringsstoffer genbruges.

- Næringsstoffer genbruges, men det gør energi ikke.

- Hverken energi eller næringsstoffer genbruges.

Mit bud er Næringsstoffer genbruges, men det gør energi ikke?

3. Hvor meget produktion af tertiære konsumenter kan 10.000 kcal. primærproduktion understøtte?

- 1000

- 100

- 10

- 1

Mit bud er 10?

4. Hvad sker der med det meste af den lys-energi som når ned til jorden?

- Bruges af planter til fotosyntese.

- Opvarmer luft og vand

- Reflekteres af atmosfæren

- Omdannes til vind

Mit bud er Bruges af planter til fotosyntese.?

5. Hvilken af de nævnte organismer er en sekundær konsument?

- Et bøgetræ

- En ko

- En musvåge

- En bladlus

Mit bud er ko?


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2012 af Lalaaa (Slettet)

jeg er igang med den samme . indtil videre ved jeg at 5=musvåge

2=nærringstoffer genbruges, energi gør ikke


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. oktober 2012 af Lalaaa (Slettet)

1 =dødt organisk material og fækalier


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. oktober 2012 af Kammusling (Slettet)

1. Hvad består detritus af?
- Dødt organisk materiale, samt fækalier

2. Hvad er den største forskel mellem flow af energi og næringsstoffer i et økosystem?
- Næringsstoffer genbruges, men det gør energi ikke.

3. Hvor meget produktion af tertiære konsumenter kan 10.000 kcal. primærproduktion understøtte?
- 10

4. Hvad sker der med det meste af den lys-energi som når ned til jorden?
- Opvarmer luft og vand

5. Hvilken af de nævnte organismer er en sekundær konsument?
- Musvåge


Svar #4
31. oktober 2012 af x00 (Slettet)

Tak! 


Skriv et svar til: Økologi - Haster!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.