Matematik
isolering af a
18. september 2005 af
aml07 (Slettet)
Hejsa.. hvordan isolere jeg a i følgende ligning?
e^a + e^-a = 10
e^a + e^-a = 10
Svar #1
18. september 2005 af Waterhouse (Slettet)
e^a + e^-a = 10
<=>
e^a + 1/e^a = 10
Prøv så at isolere e^a, og derfra a.
<=>
e^a + 1/e^a = 10
Prøv så at isolere e^a, og derfra a.
Skriv et svar til: isolering af a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
